Leesvos

Leesvos · 02. juli 2020
De Veger: Het verhaal van het meisje en haar monster maakte ongelooflijk veel indruk op me. Ik vind het een prachtig verhaal met ontzettend veel diepgang en filosofie zonder dat het een heel zwaar verhaal wordt. Dit is een boek dat nog lang in je hoofd en in je hart zal blijven zitten.
Leesvos · 14. mei 2020
De Wilde Robot Een hartverwarmend avonturenverhaal over vriendschap, familie, erbij willen horen en hoe mooi de wereld is. En dit allemaal door de ogen van Roz de robot.

Leesvos · 11. juli 2019
Dit boek las ik als klein meisje en toen vond ik het al prachtig! Het oorspronkelijke boek ‘The Secret Garden’ van Frances Hodgson Burnett verscheen voor het eerst in 1911. Meer dan honderd jaar later heeft uitgeverij Leopold een prachtige hervertelling van deze klassieker uitgebracht. Sprankelend en eigentijds vertaald door Imme Dros en voorzien van een fris, mysterieus omslag van Linde Faas. ‘De geheime tuin’ is een realistisch verhaal dat toch zeker ook iets sprookjesachtigs bevat.
Leesvos · 07. februari 2019
Voor Hebban mochten we dit hilarische boek buzzen.

Leesvos · 30. november 2018
Afgelopen maand ontvingen wij als Koning Eddie ambassadeurs alweer het derde boek in de Koning Eddie-serie. Er werd al reikhalzend uitgekeken naar een nieuw avontuur van Koning Eddie, Keizer Nurbizoon, Minister Jill, Nanda de Nar, Centurion Alizia en Globulus.
Leesvos · 17. november 2018
Wat zo leuk is aan het in het lezerspanel zitten van Land van Lezen is dat de boeken natuurlijk eerst hier thuis uitgebreid worden bekeken en gelezen door mijn zoontjes alvorens ik ze mee neem naar school. Dus zij kijken altijd reikhalzend uit naar het volgende pakket.

Leesvos · 24. oktober 2018
Als Koning Eddie-ambassadeurs mochten wij een tijdje geleden ook deel 2 in deze eigenzinnige, hilarische en leuke graphic novel-serie lezen. 'Koning Eddie en het machtige monster' is weer net zo goed als zijn voorganger. Hier kun je lezen wat wij er van vonden.