Nieuwe blogpost!

Pasta met spek en tuinerwtenWij eten vaak tussen de middag al warm. Ik kies hier bewust voor. Ik denk dat een goede warme maaltijd een stuk voedzamer is en voor meer verzadiging zorgt dan een brood maaltijd. 's Middags heeft het lijf juist nog veel brandstof nodig. Ook merk ik dat kinderen 's avonds vaak te moe zijn om goed te eten. 's Middags hebben ze nog veel energie en lekkere trek. Dus als het even kan, eten wij tussen de middag lekker warm. Zo ook vandaag. De kinderen komen op de dinsdag tussen de middag thuis om te eten. Ze hebben dan vaak echt trek en ze vinden het heel prettig om dan warm te eten. Deze pasta ging er vanmiddag zo in! En daarna vertrokken ze met een goed gevulde warme buik weer naar school, met genoeg energie voor de hele middag.


Reactie schrijven

Commentaren: 0